Over ons

Onze makelaar Rieks van den Berg is gespecialiseerd en gecertificeerd in verschillende diensten, waarbij alle kennis en kunde wordt gebruikt. Door zijn jarenlange ervaring hebben wij uitstekend inzicht in zowel de regionale als de lokale markt.

AB Makelaars ziet meer!

Jij ziet een huis, wij zien een leven.
Als onafhankelijk makelaar met ruim dertig jaar ervaring zijn wij jouw aangewezen partner in onroerend goed. Een vakkundige partner die alle partijen kent, kansen ziet, actief meedenkt en eerlijk adviseert. Een autoriteit in de regio met kennis en een goede kijk op de plaatselijke markt. Wij leveren een full servicedienstverlening, vanaf de oriëntatie tot de sleuteloverdracht.

Jij ziet een makelaar, wij zien dé specialist.
De kennismaking met het vastgoed kreeg onze makelaar Rieks van den Berg doordat hij vroeger met zijn vader en opa de bouw op ging van het toenmalige bouwbedrijf Moes. Na de afgeronde HBO-studie vastgoed en makelaardij heeft hij zich verder gespecialiseerd en mag hij zich als één van de eersten in Nederland NVM-Woningmarkt Consultant noemen. Daarnaast heeft onze makelaar Rieks van den Berg de masterstudie Executive Master Real Estate afgerond. Het bewijs van diepgaande kennis en kunde.

Jij ziet een vraag, wij zien een oplossing. En nemen je mee in de weg daarheen.
Alert, betrokken, helder en afgestemd op jouw wensen. Zowel persoonlijk als online houden we je continu op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen. AB makelaars is de aangewezen partner bij taxaties, aan- en verkoop van woningen en appartementen.

Ons team van specialisten in Eindhoven staat klaar om je te laten zien wat wij zien.

Rieks van den Berg

MRE (Master of Real Estate) RM (Register Makelaar) RT (Register Taxateur) Woningmarkt Consultant

Meer over Rieks

Floor van den Berg

Marketingmedewerker

Meer over Floor

Ook meer zien?

Bel of mail ons om een afspraak te maken!

"*" geeft vereiste velden aan